• 34 366 30 51 do 55, MAIL: biuro(małpa)kursownia.com.pl

POLITYKA PRYWATNOŚCI

1.Podstawową zasadą, jaka obowiązuje w budowaniu naszej polityki prywatności, jest postanowienie, że nigdy nie sprzedajemy i nie udostępniamy osobom trzecim Twoich danych osobowych!

2.Administratorem powierzonych danych jest Agencja Rozwoju Edukacji z siedzibą w Mysłowicach, ul. Wybickiego 144 W każdej chwili macie Państwo prawo do wglądu, naniesienia poprawek lub skasowania swoich danych osobowych znajdujących się w naszej bazie (wystarczy wysłać e-mail: biuro@kursownia.com.pl).

  • Korzystając z naszego serwisu możecie Państwo zostać poproszeni o podanie niektórych swoich danych osobowych (zazwyczaj będzie to prośba o imię, nazwisko i adres e-mail). W  przypadku formularzy zamówień prosimy o podanie pełnych danych osobowych.
  • Zastrzegamy sobie prawo do wysyłania niezapowiedzianych wiadomości osobom, których dane kontaktowe posiadamy w naszej bazie, które uprzednio zapoznały się i zgodziły się z  Polityką Prywatności spółki.
  • Pod pojęciem niezapowiedzianych wiadomości rozumie się informacje odnoszące się  bezpośrednio do usług i produktów (np. zmiany, wewnętrzne promocje), niekomercyjne listy (np. życzenia, komentarze osobiste itp.) oraz informacje komercyjne.
  • Podmioty zlecające komercyjne mailingi nie mają wglądu w dane kontaktowe osób znajdujących się na naszych listach adresowych.
  • Informacje komercyjne są filtrowane w stopniu w jakim jest to możliwe, ograniczana jest ich objętość i wysyłane są sporadycznie.
  • Dane osobowe podane na serwisach przy okazji wysyłania komentarzy do artykułów, odpowiedzi na forum itp. dostępne są dla wszystkich odwiedzających przedmiotowe strony. Nie mam możliwości zabezpieczenia Was przed osobami prywatnymi lub firmami, które  dane te mogą wykorzystać do przesłania Państwu nieokreślonych informacji. W związku z  powyższym, w opisanym zakresie, nie podlegają one Polityce Prywatności.
  • Niektóre obszary serwisów mogą wykorzystywać cookies, czyli małe pliki tekstowe wysyłane do komputera identyfikujące go w sposób potrzebny do uproszczenia lub umożliwienia danej operacji.
  • Cookies są nieszkodliwe ani dla komputera, ani dla jego użytkownika i jego danych.
  • Warunkiem działania cookies jest ich akceptacja przez przeglądarkę i zachowanie ich  na  dysku.
  • Dane zebrane podczas wymiany korespondencji pomiędzy Państwem a naszą firmą są i będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na ewentualne zapytania.
  • Niektóre dane powstające podczas wizyty na naszej stronie zbierane  są automatycznie (np.:  Twój adres IP, typ przeglądarki, nazwa domeny, rozdzielczość ekranu itp.). Dane te  możemy wykorzystywać do analizy zachowań użytkowników na naszej stronie www, do  zbierania danych demograficznych oraz do ewentualnej personalizacji naszej strony internetowej.
  • W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Twoje dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.
  • Państwa dane możemy udostępnić także organom wymiaru sprawiedliwości w przypadkach przewidzianych przez przepisy prawa.
  • Jeśli nie zgadzają się Państwo z jakimikolwiek zapisami Polityki Prywatności, prosimy o nie odwiedzanie naszego serwisu w przyszłości.

 

 Back To Top